Gallery Articles

Hi,
something goes wrong with the Gallery Articles Plugin.

I have enabled 'publish vor images only.

Settings in the plugin are:
New Album: %1$s

New Image: [%2$s]%1$s

If a new image is published, an article will be published, but it has the title:
New Album: %1$s

And the text:
s:0:"";

May it be possible that the despription in the plugin settings are wrong?
Seems like the plugin uses the settings made for an album when a image is published.

Comments

  • acrylian Administrator
    There appears to be an issue with the plugin and multilingual mode I thought I had fixed already. Please open a ticket.
  • Ralf Member
    https://github.com/zenphoto/zenphoto/issues/909

    That was have been fixed was the issue I reported ~2 weeks ago:
    The article created with the plugin was always in the primary language.
  • acrylian Administrator
    The articles created are static but it should be created with the existing multilingual title of the item. The strange strings should actually have been replaced. Well, these lovely bugs …
  • Hans Member
    Hi,

    I have enabled the multilingual mode and i have enabled 'publish vor images only.

    If a new image is published, an article will be published, but it has the title:
    New Album: %1$s

    And the text:
    s:0:"";

    I have Zenphoto versie 1.4.7 [2f43bf5f78] (Officiële versie)
    What can i do?
  • fretzl Administrator
    This has been fixed in the meantime.
    Please download and install the 1.4.7 Support Build
  • Hans Member
    Thanks, it works!
Sign In or Register to comment.