ZenphotoPress revival

Hello, fellow Zenphoto users,

I've contacted Alessandro Morandi, author of wordpress plugin ZenphotoPress. He graciously agreed to let me try to revive the plugin. I've committed new version today. Take a look, perhaps it will work for you the same way it works for me right now.
It is compatible with Zenphoto 1.4.10, and I will take a look at the 1.4.11 shortly, although it's possible there is no need to change anything.

Comments

  • Hmmm, I have a feeling that I've picked wrong forum. It is a plugin, but not for Zenphoto. Would it be possible to move this topic to other forum, please?
  • acrylian Administrator
    No problem, the sub forums are legacy in this old forum and if it would be possible to merge we would have done already. This forum software also does not allow moving posts. (I personally don't pay atention what is posted in which forum at all).

    Good to see this revived. 1.4.11 is a support update so it should work. Where is the plugin located now so we can update our extensions entry for it?
  • > Where is the plugin located now so we can update our extensions entry for it?

    Directly on wordpress site, in plugins. Alessandro granted me contribution rights, so it's available from official source:

    https://wordpress.org/plugins/zenphotopress/
  • acrylian Administrator
    Thanks okay, wasn't sure about that. Might make sense if you add your name to the author list maybe ;-)
  • I saw this announcement some time ago and was happy someone would take care about the plugin. However it does not solve the main issue of not showing thumbnails but just exclamation marks. :-/

    Seems like just updating to the new version of the plugin did not solve this: http://www.zenphoto.org/support/topic.php?id=37589#post-97113

    (I'm using ZenPhoto 1.4.x and WordPress 4.5.x.)
Sign In or Register to comment.