Installation problems - upload not show

Hello,

I make a new installation but i don't know if something is wrong, becouse when i access to admin panel i can create albums and subalbums but i can't see the upload button to start uploading photos and videos.. some help? thanks.

Screenshots:
https://ibb.co/QKXVKCR
https://ibb.co/6W5D7Mm
https://ibb.co/pbp4Rdt

Comments

  • acrylian Administrator
    edited September 23

    Please review your error logs, the Zenphoto ones within zp-data and your server PHP log. First idea would be wrong permissions but without log entries all is wild guessing.

    Also check that you really uploaded everything correctly and all files are in place.

  • cienfu Member
    edited September 23

    on zp-data i have no logs for erros logs, in the general Error_log:

    [23-Sep-2019 11:27:27 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1948
    [23-Sep-2019 11:27:27 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1949
    [23-Sep-2019 11:27:27 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1948
    [23-Sep-2019 11:27:27 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1949
    [23-Sep-2019 11:27:27 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1948
    [23-Sep-2019 11:27:27 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1949
    [23-Sep-2019 11:27:27 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1948
    [23-Sep-2019 11:27:27 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1949
    [23-Sep-2019 11:27:31 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1948
    [23-Sep-2019 11:27:31 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1949
    [23-Sep-2019 11:27:32 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1948
    [23-Sep-2019 11:27:32 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1949
    [23-Sep-2019 11:27:36 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1948
    [23-Sep-2019 11:27:36 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1949
    [23-Sep-2019 11:27:36 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1948
    [23-Sep-2019 11:27:36 Europe/Madrid] PHP Warning: Division by zero in /home/isde/multimedia/zp-core/template-functions.php on line 1949

  • acrylian Administrator

    There should be a debug log and a setup log in zp-data. What do they contain?

    That error is related to image sizing function and not to the setup issue your screenshots show. Not sure how this can occur as images must have sizes. It may be downstream issue of the other stuff. I still suspect permissions being wrong.

    Please post the complete setup display (anonymize where needed before uploading).

  • I will re-install again.

    I notice now when i type the url for upload it loads but i cant upload i it shows me this error:

    "There are no load controllers enabled that can handle your request."

  • Zenphoto Setup v1.5.4: Mon, 23 Sep 2019 12:37:54 +0200

    Warning: PHP support tidy [not present] Support for tidy is not critical, but it is strongly recommended to correctly truncate text that contains HTML markup.

    System verification completed

    Set default Zenphoto options

    Migration of the data version from lib-auth => to version 4


    date requestor’s IP type user ID user name outcome authority additional information
    2019-09-23 12:38:08 85.152.18.191 Install Success zp_admin version 1.5.4

  • acrylian Administrator

    "There are no load controllers enabled that can handle your request."

    You have to enable at least one of the uploader plugins included. There should be one enabled by default but given the errors your setup screenshots (the 2nd and 3rd) regarding theme and plugin setup showed that this didn't happen correctly. I have never seen this before and I still cannot say why these happen.

  • I change the server and all ok, thanks.

  • acrylian Administrator

    Thanks for the feedback. The issue were really not usual.

Sign In or Register to comment.