setup zp-data permissions error

kdmiller45 Member
edited November 8 in General support

I updated and am performing the setup to check everything and am getting this error" permission on zenphoto.cfg.php are 0000 should be 0600. don't see anyway to upload a screen shot of my permission but they are 0600 (rw) but the error will not change
you can check this link out to see my screen shots

https://pastebin.com/8F8anFSf

Comments

  • acrylian Administrator, Developer

    I cannot reproduce that correct permissions cause a persistent error. Perhaps owner etc is wrong?

    You have to post your screenshot somewhere else as you did as we don't allow any upload here for various reasons.

  • kdmiller45 Member
    edited November 8

    as seen in the pastebin the owner is www-data should it be something else

    you can goto https://ourlifeinpixs.com

  • acrylian Administrator, Developer

    As that screenshot tells the file cannot be copied/Created therefore permissions are 0000 as there is no file to have them. Did you manually copy the file as the error below tells?

    If you did the owner is perhaps wrong but can't answer what the corect should be on your server. Some hosts use a different owner for FTP access and for actual script execution which causes all sorts of issues. Or the permisions are to strict for your server setting to work. Best you consult your host about that. Sadly not all behave the same with stricter permissions.

  • Thank you for the help, I got it going

  • acrylian Administrator, Developer

    Great!

Sign In or Register to comment.